Blog

Leadfeeder, een geweldig tool die je moet hebben

John Stevens

Als bedrijf investeer je al jaren een flink deel van je marketing budget in je website. Je website is een plaatje om te zien, en op SEO is ook niet bezuinigd, en dan is te merken aan de ranking van de belangrijkste zoekwoorden, en toch levert de website te weinig leads op. Is daar nog wat aan te doen?

Volg meerdere websites met één Google Tag Manager Container

John Stevens

Google Tag Manager heeft het leven van marketeers een stuk eenvoudiger gemaakt. Het is niet meer nodig om bij elke experiment een developer in te schakelen om verschillende javascriptcodes te plaatsen en de bijkomende conditionele triggers. En zeker wanneer je meedere websites beheert is dit een verademing.

Craft CMS, een echte teamspeler

John Stevens

Een goed CMS is een echte teamspeler. Het biedt de mogelijkheid om met meerdere mensen al dan niet gelijktijdig samen te werken aan verschillende of zelfs aan hetzelfde artikel. Een belangrijke functie in Craft CMS is de mogelijkheid om een concepten te maken. Een concept is een versie van je webpagina die nog niet klaar is voor publicatie, maar toch ter beoordeling kan worden bekeken via een speciale link met een zogenaamd token.

Welk doel ga je stellen aan je website in 2017?

John Stevens

Regelmatig bezoek en onderzoek ik websites waarvan ik me echt afvraag wat het doel is van die website. Uiteraard kan ik zo het rijtje van standaard antwoorden wel opnoemen, maar dan is het waarschijnlijk eerder een wens dan dat je aan de website ziet dat het een duidelijk doel voor ogen heeft. Hoe stel je een aantal doelen op voor je website zodat je er ook echt wat aan hebt.

Waarom je je website net zo moet behandelen als andere medewerkers.

John Stevens

Onlangs was ik bij een nieuw klant waar ik met de complete staf van dit bedrijf een inventarisatie meeting had. Het bedrijf heeft al jaren een website, die onlangs was vernieuwd en men wilde een stap vooruit maken met de website.