Leadfeeder

Leadfeeder, je kunt wachten totdat ze jou benaderen, maar je kunt nu ook zelf initiatief nemen!

Als bedrijf investeer je al jaren een flink deel van je marketing budget in je website. Je website is een plaatje om te zien, en op SEO is ook niet bezuinigd, en dat is te merken aan de ranking van de belangrijkste zoekwoorden. En toch levert de website te weinig leads op. Is daar nog wat aan te doen?

Absoluut! Wat je waarschijnlijk weet, wanneer je Google Analytics hebt draaien onder je website, is hoeveel bezoekers je had, welke pagina's bezocht zijn, waar mensen vandaan komen, en wellicht nog wel 25 dingen.

Maar je zou zo graag nog meer willen weten, zoals wie het zijn en welke pagina's ze hebben bezocht en of ze al eerder zijn geweest, zodat je weet waar hun interesse naar uit gaat om ze dan vervolgens op de juiste manier te kunnen benaderen.

Google Analytics

Nu zit deze informatie allemaal opgesloten in Google Analytics, echter is het voor een leek praktisch onmogelijk om deze informatie op te sporen en daar een begrijpelijk overzicht van te maken die je commercieel kan toepassen. Dus hoe kunnen we die informatie wel inzichtelijk krijgen en sterker nog, hoe kunnen we die informatie zodanig verrijken dat we er echts iets mee kunnen doen.

Leadfeeder

En hier komt Leadfeeder in beeld. Leadfeeder is een online software platform die je Google Analytics volledig uitleest. Door verschillende data stromen te combineren weet Leadfeeder uit de enorme hoeveelheid data soms een bedrijf te identificeren. Alle informatie afkomstig vanaf hetzelfde netwerk wordt gebundeld en verrijkt.

Ineens wordt duidelijk welk bedrijf je website bezocht heeft, welke pagina's, hoevaak en hoelang. Daarnaast zoekt Leadfeeder via andere kanalen informatie voor je op, zoals bedrijfsgegevens, personen die daar werken en op Linkedin zitten.

Samen met slimme filters krijg je veel meer inzicht in wie waar is geïnteresseerd en ben je in staat om veel gerichter zelf actie te ondernemen. 

Wil je meer weten over Leadfeeder of wil je Leadfeeder 14 dagen gratis uitproberen? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen je graag met het binnenhalen van nieuwe leads.