Leadinfo Scherm 1

Leadinfo, de Nederlandse leadgenerator met Rotterdamse aanpak

Leadinfo is leadgeneration software van Nederlandse bodem die de meeste bedrijven herkent die je website bezoeken en ze weergeeft via een overzichtelijk dashboard zodat je snel contact kan opnemen met de meest waardevolle bezoekers van je website.

Omdat wij van Cosly.com altijd opzoek zijn naar oplossingen binnen de keten van idee tot klanten, is Leadinfo een welkome aanvulling binnen deze keten. Naast Leadinfo zijn we ook agent voor Leadfeeder, een soortgelijke oplossing. Maar waar Leadfeeder goed scoort voor internationale websites, is Leadinfo veel meer gefocust op Nederlandse bezoekers van je website.

Wanneer het potentieel zich hoofdzakelijk afspeelt in Nederland dan is Leadinfo de beste keuze. Ondanks dat bij het schrijven van deze blogpost Leadinfo nog steeds in beta verkeerd, en dus nog vol in ontwikkeling is, heeft het nu al zeer interessante functies die onmisbaar zijn binnen een dergelijke tool.

Wat is Leadinfo

Zoals in de intro al beschreven is Leadinfo leadgenerator software die met behulp van een tracking code werkt. Deze code wordt geplaatst in de website en ontvangt verschillende data van de bezoeker, waarbij de belangrijkste informatie het IP adres is. Het IP adres van de bezoeker wordt door een gigantische database gehaald van bedrijven. Zodra er een match is met het IP adres en een bedrijf, wordt het bedrijf getoond in het dashboard van Leadinfo. Dit is dus realtime, en dat maakt het zeer interessant.

Omdat zoals eerder aangehaald, Leadinfo een Nederlands bedrijf is en de primaire focus ligt op Nederlandse bedrijven, is de verrijking van de data volledig en betrouwbaar. In onderstaande afbeelding is te zien welke data er onder andere beschikbaar is.

Leadinfo Macbook

Leadinfo is helemaal AVG Proof

Het toepassen van Leadinfo op je website is volledig in overeenstemming met de GDPR/AVG. Het is wel zo dat het gebruik van deze tool opgenomen moet worden in het lijstje van andere tracking software zoals Google Analytics. Goed te weten is dat alleen bedrijven en geen privƩ personen worden gevolgd.

Hoe zou het passen binnen de keten van idee tot klant?

Uiteraard is Leadinfo te gebruiken als stand alone tool maar wij zien dit liever als deel van het geheel. Verschillende strategieƫn zijn mogelijk en verschilt per doelstelling. Zou je graag willen weten op welke wijze wij zien hoe dit voor jou kan werken, neem dan contact met ons op. Via een vrijblijvend gesprek kunnen we wat dieper ingaan op de toepassing.

Leadinfo gratis 14 dagen op proef

Wij kunnen er nog zoveel over vertellen, maar zelf ervaren is uiteraard veel beter. Vul hieronder het formulier in en binnen 2 werkdagen ontvang je van ons een trackingcode inclusief instructie hoe deze te plaatsen op je website.

Ja, ik wil Leadinfo graag 14 dagen gratis proberen!