Degens

Degens wilde een website vol verse smaakmakers.

Degens levert exclusief aan de ambachtelijke versspecialist. Zij willen de vakman ondersteunen om van vlees, vis, AGF of delicatessen echt iets bijzonders te maken.

Door enerzijds kruiden en specerijen te leveren waarmee zij hun klanten vertrouwde kwaliteit kunnen bieden. En anderzijds met die ingrediënten steeds weer nieuwe, verrassende smaakinnovaties te ontwikkelen. 

Daarbij helpt een inspirerende website met alle producten van Degens, samen met een uitgebreide receptendatabase, vanzelfsprekend.

Vegetable

Een kijkje in de ambachtelijke keuken

Hoewel de voorkant (zoals wij dat noemen) van de website er geweldig uitziet en de uitstraling in lijn is met zowel de huisstijl maar ook de ambachtelijke sfeer waarvoor Degens staat, is in dit project de achterkant (back-end) van de website ook zeer de moeite waard. 

Eigenlijk is dat voor ons het meest uitdagende deel geworden. Dit komt omdat de website is voorzien van een productendatabase van circa 400 producten en een recepten database van momenteel circa 500 recepten die elke maand wordt uitgebreid met enkele recepten.

Daarbij komt ook nog dat alle producten en recepten vertaald zijn naar het Frans en Engels.

Omdat dit de tweede Degens website is die we bouwen, en de vorige ook al een receptendatabase had, wisten we precies hoe we deze receptendatabase beheersbaar moesten krijgen.

Het probleem doet zich namelijk voor dat het gamma van Degens producten regelmatig wijzigd. Echter zijn in alle recepten Degens producten opgenomen.


Intelligente assistent

Bij Cosly.com vinden we dat een CMS ook intelligent moet zijn en daarmee zijn contentmanager ontlast. Daarom hebben we een intelligente assistent ontwikkeld die, wanneer een product vervangen of verwijderd wordt, automatisch de recepten uitzet en een melding maakt in het CMS.

Alle recepten waarmee een "probleem" is staan keurig in een overzicht om door de contentmanager te worden aangepast.

Op deze manier voorkomen we dat de klanten van Degens aan een recept beginnen waarvan het belangrijkste ingrediënt niet meer beschikbaar is. Slim toch?

Ook toe aan zo'n website?

Het enige wat je hoeft te doen is ons een berichtje te sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Ook toe aan zo'n website?