Finami Logo

Over FinAmi

FinAmi is de financiĆ«le partner die meedenkt met vooruitziende blik. Ze staan je financieel, fiscaal, juridisch en administratief bij. Met hun totaalpakket weten zij vraagstukken snel te analyseren en op te lossen. Mkbā€™ers kunnen hun zaken dan ook met een gerust hart aan FinAmi overlaten.

FinAmi gaat verder door ondernemers het beste uit hun bedrijf te laten halen. Ze adviseren en begeleiden om beter te ondernemen door de meest optimale financiƫle en fiscale positie te creƫren. Samen spelen ze in op kansen in de markt, waardoor je persoonlijke en zakelijke doelstellingen bereikt.

De uitdaging

FinAmi heeft ondanks de jeugdige uitstraling toch al heel wat jaren ervaring als financiƫle dienstverlener. FinAmi heette namelijk voorheen Adviesgroep JMH BV. Vaak hoor je op verjaardagen dat boekhouders stoffig en traditioneel zijn, en dat zal voor veel "boekhoudkantoren" gelden, maar zeker niet voor Adviesgroep JMH BV.

Toen JMH ons benaderde met de mededeling dat zij, na een zorgvuldig onderzoek, hadden besloten om het bedrijf om te vormen, waren wij best een beetje sceptisch. Maar na de presentatie van de toekomstplannen waarin ze uitlegde hoe en waarom, kregen ook wij er vertrouwen in en werden zeer enthousiast over de plannen.

Er lagen een aantal grote uitdagingen op de loer. In de eerste plaats moest er worden nagedacht over een nieuwe naam en huisstijl, die precies zou passen bij de nieuwe koers. Deze opdracht hebben ze neergelegd bij Only the BraveĀ  uit Dordrecht.Ā 

Only the Brave is een ideation company; conceptdenkers met marketing brains. Ze zijn een bureau voor strategische positionering, innovatie, creatieve concepten en creatie, zoals zij zichzelf beschrijven.

Na een creatief proces werd de nieuwe naam (FinAmi) gekozen en het daarbij behorende huisstijl. Omdat de nieuwe uitstraling verfrissend moest zijn, is er door Only the Brave gekozen voor opvallende kleuren en levendige (schuine) lijnen. En die stijl hebben ze ook doorgetrokkken in het ontwerp van de website.

Losse I Phone

Hoe hebben we dat opgelost

Het ontwerp van de website was zoals gezegd een uitdaging op zich door de verschillende elementen met schuine lijnen die vervolgens ook nog geanimeerd moesten zijn. De schuine elementen zijn volledige gedaan met HTML en CSS (polygon) en een beetje jQuery.

De mobiele variant had daar wat moeite mee dus daar zijn de vormen wat versimpeld.Ā 

Verder is de website gebouwd met Craft CMS, en voorzien van het uiterst vriendelijke Matrix systeem wat vrijheid en flexibiliteit geeft. De website is een plezier voor het oog een is prettig om mee te werken.Ā 


Ook toe aan zo'n website?

Het enige wat je hoeft te doen is ons een berichtje te sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Ook toe aan zo'n website?