SNL Group Schijndel Machinebouwer 2.0

De SNL Group uit Schijndel is een machinebouwer 2.0. De groep bestaat namelijk uit zeven bedrijven welke allemaal hun eigen specialisatie hebben, en dit samenbrengen tot een eindproduct. Dit eindproduct kan variëren maar is vaak een machine, gebouwd voor de voedselindustrie. De eisen die de voedselindustrie stelt aan de machinebouw is bijzonder hoog; het gaat immers om onze gezondheid.

Een partner voor OEM'ers

SNL Group maakt dan weliswaar zeer geavanceerde machines, en daar stoppen ze vaak ook veel eigen innovatie in, toch zijn zij niet de ontwikkelaars van deze machines. De core business van de SNL Group is de machinebouw en dus bouwen ze die in opdracht van OEM'ers die graag dit werk uitbesteden.

Lwm Cover
Sys 02

Uitbesteden is voordeliger

Dat klinkt wellicht vreemd als je weet dat deze OEM'ers zelf ook machinebouwers zijn. En toch is het strategisch en/of economisch interessant om dit uit te besteden aan de SNL Group. Dit komt omdat het complete productieproces is geoptimaliseerd en men weinig lege uren heeft omdat men ook voor andere produceert. Door het grotere volume kunnen kosten efficiënter worden ingekocht en gebouwd.

Ook toe aan zo'n website?

Het enige wat je hoeft te doen is ons een berichtje te sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Ook toe aan zo'n website?