Vdl Logo

Website herdecoreren

Als interieuradviseur en binnenhuisarchitect van der Linde Interieur je vraagt om de website te herdecoreren, dan weet je dat er wat leuks staat te gebeuren. Een bedrijf wat dagelijks bezig is om haar klanten style-, kleur- en inrichtingsadviezen geeft, weet als geen ander wat die style en kleur van nu en de komende periode is gaat worden. 

Hoe leuk was het voor ons dat wij voor het bepalen van de juiste kleuren, wij een kleurenstaal voor ons kregen met prachtige stoffen in de kleurtrends van 2017.

Montis Welkom

Grote gebaren

Toen wij in 2010 de website voor van der Linde Interieur uit Bleiswijk lanceerde, was de populairste schermresolutie nog 1024 x 768 pixels. Vandaar ook dat wij destijds gebruik maakte van de toen opkomende grid960 systeem. De breedte van de website was 960px en paste zo precies in de destijds populaire schermresolutie.

Maar nu dat de schermresoluties veel hoger zijn en we dus meer ruimte hebben, willen we daar ook wel gebruik van maken. 

We hebben de website maar liefst 25% breder gemaakt en deze ruimte gegeven aan mooi beeldmateriaal.

Ook de kleine lettertjes zijn verdwenen. We zijn gegaan van 12px naar 16px. Ook wel logisch want door de hogere resolutie zijn de letters van 2010 op de schermen van 2017 slecht te lezen. Wel zo prettig!

Restyling. Gevoel van nieuw met bestaande elementen.

Linteloo

van der Linde Interieur is leverancier van alle topmerken, zoals Auping , Leolux en Linteloo op gebied van design en kwaliteit. Deze meubels worden vaak voor het leven gekocht omdat ze worden aangeschaft vanuit de liefde voor het ontwerp en vaak minder om praktische en functionele overweging.

Mensen die deze designmeubels bezitten zijn vaak met restyling van het interieur bezig waarbij met veel creativiteit de inrichting zo wordt aangepast alsof het lijkt dat alle meubels zijn vervangen. Het tegendeel is waar.

Nu is het CMS wat wij gebruiken bij van der Linde Interieur ook een Top CMS en kan ondanks zijn leeftijd best nog wel even mee. 

We konden met de bestaande middelen toch een nieuw gevoel cre√ęren terwijl de content van de website, op een paar punten en komma's na, totaal niet is veranderd.¬† Omdat er ook een webshop is opgenomen en de website op belangrijke zoektermen heel goed presteert, moet je bij een totaal nieuwe website rekening houden met deze factoren, die ook nog veel tijd kosten om het goed uit te voeren.

Op deze manier kunnen we zeker weer 2 tot 3 jaar vooruit tegen een bescheiden budget. De keuze voor een top CMS is dus net als het kopen van een Designmeubel, het kost wat meer, maar je hebt er ook veel langer plezier van.

Meer weten?

Ook toe aan zo'n website?

Het enige wat je hoeft te doen is ons een berichtje te sturen.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Ook toe aan zo'n website?